Arsenal : Giroud nådde milstolpe när Arsenal tog klar seger - Stockholm Alex

Arsenal : Giroud nådde milstolpe när Arsenal tog klar seger

Giroud nådde milstolpe när Arsenal tog klar seger

Det var ett reservbetonat Arsenal som ställde upp mot Bate Borisov på bortaplan i Europa League spelet. På mittfältet startade 17-årige Reiss Nelson, 18-årige Joe Willock och 20-årige Ainsley Maitland-Niles. För Willock var det debut i A-laget.

Olivier skriva ut 100 mål, Arsenal vs BATE Borisov

Bara tre minuter senare nickade Rob Holding in en hörna till 3-0 för Arsenal.

Bate Borisov fick kontakt efter en halvtimmes spel när Mirko Ivanic nickade in nödvändiga 3-1 för hemmalaget.

Arsenal inledde den andra halvleken med ett tidigt mål. Från straffpunkten placerade Olivier Giroud in 4-1. Målet var fransmannens 100:e i Arsenal-tröjan.

Mikhail Gordeichuk reducerade för Bate i den 67:e minuten när han dundrade in bollen från nära håll.

Arsenal hade dock full kontroll på matchen och kunde vinna med 4-2. London-laget har inlett Europa League med två raka segrar.

Lagens startelvor:

Bate : Scherbitski - Rios, Gaiduchik, Milunovic, Polyakov - Volodko, Dragun - Gordeichuk, Ivanic, Stasevich - Rodionov.

Arsenal : Ospina - Mustafi, Mertesacker, Holding - Nelson, Willock, Elneny, Wilshere, Maitland-Niles - Walcott, Giroud.