HV71 : HV71 bäst även utanför isen - Stockholm Alex

Latest

2017/09/27

HV71 : HV71 bäst även utanför isen

HV71 bäst även utanför isen

Innan HV71 : s match mot Karlskrona drog igång på tisdagen fick HV:s kommunikations chef Johan Freijd ta emot priset som Sveriges bäste pressvärd.

I våras vann HV71 SM-guld. Men man är även bäst utanför isen. Innan SHL-matchen drog igång i går mellan HV71 och Karlskrona fick HV71:s kommunikations chef Johan Freijd ta emot priset som Sveriges bäste pressvärd.

https://stockholmalex.blogspot.com/2017/09/hv71-hv71-bast-aven-utanfor-isen.html
                        Johan Freijd tog emot priset som årets pressvärd av Alf Karlsson

"Till HV71 känner sig all media mycket välkomna och servicen och komforten som sådan är alldeles ypperlig. Mycket av detta är Johan Freijds förtjänst."

– Jag tycker generellt att det är roligt när också andra saker än de rent sportsliga uppmärksammas, inte bara för att HV71 vann i år. Det är otroligt många som jobbar i SHL-klubbar och lägger ner sin själ i just sin klubb och förtjänar beröm för det, säger Johan Freijd till Jnytt.

Vad betyder det för dig ?

– Det är naturligtvis väldigt kul att bli uppmärksammad på detta viset, men jag är inte ensam om detta utan alla i HV71 borde ta åt sig. Sedan är jag glad över att den mediastrategi vi har, med en öppenhet och hög service mot media, tagits emot väl.

Vad betyder det för organisationen?

– Jag tror det är ett bra kvitto på att vi som förening förstår vikten av goda relationer med media. Syns man inte finns man inte som det heter och för oss är det oerhört viktigt att synas inför våra supportrar, medlemmar och partners.

Varför tror du att just du fick det ?

– Jag försöker alltid vara tillgänglig för journalister och underlätta deras arbete, inte bara på match, utan också på träningar och telefon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar