Bad moms 2 : Bad moms 2 Bättre än ettan - Stockholm Alex

Latest

2017/11/03

Bad moms 2 : Bad moms 2 Bättre än ettan

Bad moms 2: Bättre än ettan

Bad moms 2
BIO. KOMEDI. USA, 2017. Regi: Johan Lucas, Scott Moore. Med: Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn. Åldersgräns: 7 år. Längd: 1.44.

Efter att ha genomlidit den första ”Bad moms”-filmen väntade jag mig det värsta av uppföljaren, men den är faktiskt aningen bättre.

Bad moms 2 : Bad moms 2 Bättre än ettan
                                          Bad moms 2 Trailer (Extended Version, 2017)

Inte för att John Lucas och Scott Moores (”Baksmällan”-filmerna) idéer har utvecklats – de tycker fortfarande att fetma är löjligt och roligt, Bad moms 2 och att frigörelse är detsamma som att dricka sig full, köpa grejer, kolla in snygga killar och äta spraygrädde.


Bad moms 2 : Bad moms 2 Bättre än ettan
                                                                            Bad moms 2

Det sista gjorde de tre kvinnorna i huvudrollerna i den första filmen, som revolt mot kraven på att vara perfekta mammor. De gör samma sak i ”Bad moms 2”, också här gärna till rivig musik i hårdklippta slowmotionsekvenser, som protest mot att de förväntas skapa ”den perfekta julen” för sina familjer.

Så sjabblar filmskaparna själva bort en lite sympatisk tanke att lyfta fram de tunga bördor av arbete och orimliga förväntningar som amerikanska mammor eventuellt (vad vet väl jag?) Bad moms 2 tvingas axla.


Klocka: 'Bad moms 2 preview, en raunchy stoja genom semester
                          Klocka: 'Bad moms 2 preview, en raunchy stoja genom semester


Bad moms 2 I uppföljarfilmen konfronteras de tre morsorna med sina egna mammor som kommer på besök över jul. Susan Sarandon spelar ansvarslös rock’n’roll-mormor på rutin. Bad moms 2 Christine Baransky är också typecastad men det är hon som lyfter filmen en centimeter eller två. Hon spelar den välbärgade Amys (Mila Kunis) krävande, snobbiga och driftiga mamma, Bad moms 2 och lyckas med nästan övermänsklig feeling suga ut en del komik ur de dassiga replikerna och situationerna. Bad moms 2 Hon är enda skälet till att filmen klarar sig undan bottenbetyg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar