Tv Pucken 2017 : Efter dramatiska segern mot Stockholm Nord – Ångermanland vidare i TV-pucken - Stockholm Alex

Latest

2017/11/03

Efter dramatiska segern mot Stockholm Nord – Ångermanland vidare i TV-pucken

Ångermanland har gått starkt i TV-pucken.
Den tredje vinsten på fyra matcher kom mot Stockholm Nord – och nu är de vidare till nästa omgång.

TV-pucken 2017 - allehanda.se

Det blev 3–2 till Ångermanland i Frölundaborg efter att Stockholm Nord kvitterat två gånger om.

Men med 14 sekunder kvar satte Albin Svedin sitt fjärde mål i turneringen – och avgjorde för Ångermanland.

Det målet gör att de är vidare till nästa omgång. Semifinalen spelas mot Östergötland, 14.30 på lördagen.

Kamillas Kamera: TV-pucken hit och dit.

Stockholm Nord–Ångermanland 2–3 (1–1, 1–2)

Första perioden : 0–1 (0.44) Theodor Niederbach (Philip Eriksen), 1–1 (6.51) Jeremias Lindewall.

Andra perioden : 1–2 (14.20) Philip Eriksen (Albin Svedin, Isak Norén) i numerärt underläge, 2–2 (15.35) Oliver Håkansson (Emanuel Hansen, Norton Åbom), 2–3 (19.46) Albin Svedin (Alex Näslund, Hugo Styf).

Skott : 17–23 (10–10, 7–13).