VM 2018 Ryssland : 2018 VM England vill undvika Nigeria - Stockholm Alex

Latest

2017/11/17

VM 2018 Ryssland : 2018 VM England vill undvika Nigeria

2018 VM- England vill undvika Nigeria

England vill undvika att spela Nigeria jag gruppfasen av världscupen i 2018 jag Ryssland.

Enligt den engelska tabloiden är solen, Super Eagles inte den föredragna rivalen som de tre lejonerna kommer att möta intetsägande lag i Pot 4, som även innehåller Serbien, Australien, Japan, Marocko, Panama, Korea och Saudiarabien.


VM 2018 Rita Ryssland : 2018 VM England vill undvika Nigeria
                                                      VM 2018 jag Ryssland


Det bästa fallet som kommer att se de tre lejonerna tacklar Ryssland, Iran och Panama har kallats grupp av liv, medan det värsta scenariot som ser England mot Brasilien, Island och Brasilien har kallats Dödsgruppen.

England har blivit mer försiktig för nigerianerna efter att de senare gjort ett starkt avsiktsförklaring, som kommer från två mål ner för att besegra Argentina 4-2 i sin sista matchen i 2017 den 14 november, så de vill inte rita de tre-tiden afrikansk Champs.

Grupp F som innehöll England, Argentina, Nigeria och Sverige, fick smeknamnet död i världen vid 2002 års VM; de tre lejonerna och Super örnarna spelade ut en goallessdrag i Osaka i gruppen sista matchen.


VM 2018 Rita Ryssland : 2018 VM England vill undvika Nigeria
                                                   VM 2018 Ryssland


Arsenal-anfallaren Alex Iwobi, Chelsea Victor Moses och Ola Aina, Leicester City-Trio kelechi Iheanacho, Ahmed musa och Hildur Ndidi kommer att vara på planen till Ryssland som utesluter sv skada, medan Evertons Henry Onyekuru är i strid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar