Real Madrid: Resultat Real Madrid - Deportivo de La Coruna: 7-1 - Stockholm Alex

Latest

2018/01/22

Real Madrid: Resultat Real Madrid - Deportivo de La Coruna: 7-1

La Liga  resultat  Real Madrid - Deportivo: 7-1!
Man tog ut alla frustrationer säsongen på stackars Deportivo. Det blev en komisk överkörning av ett fullständigt fenomenalt och mästerligt Real Madrid!

Cristiano Ronaldo  - Deportivo de La Coruna

Statistik:

Resultat: 7-1.

Skott: 25-6.

Bollinnehav %: 63-37.

Hörnor: 6-1.

Gula kort: Perez (Depor), Andone (Depor).

Mål: 0-1 Adrian (23’), 1-1 Nacho (32’), 2-1 Bale (42’), 3-1 Bale (58’), 4-1 Modric (68’), 5-1 Ronaldo (78’), 6-1 Ronaldo (84’), 7-1 Nacho (88’).

Matchen

Real Madrid inledde matchen med en våldsam hunger, man fullständigt dominerade och skapade målchanser men bollen vägrade att gå in. Mayoral hade ett bra läge i matchinledningen men han avslutade för hastigt och slarvigt. Marcelo nekades av målvakt och stolpe. Nollan spräcktes märkligt nog av Depor, en kontring, någon halvknuff på Carvajal, Lucas Perez spelade in bollen från kanten, Adrian avslutade och 0-1 Depor var ett faktum. Real Madrid svarade på detta med att öka tempot och pressen ännu mer. Det dröjde inte mer än nio matchminuter innan kvitteringen var ett faktum, Nacho kombinerade med Marcelo kvickt och sköt hänsynslöst bollen in i mål. 1-1, matchminut 32.

Tio minuter flöt förbi, Real Madrid kändes fortsatt heta. Marcelo spelade in bollen högt, över en fallande Cristiano Ronaldo. Gareth Bale tog emot den på kanten, utan någon vinkel skapade han sig en vision mot mål med ett tillslag, han avslutade urläckert genom att skruva bollen mot bortre stolpen, mål blev det, ett mästerligt sådant. 2-1 Real Madrid efter 42 minuter spelade.

Man inledde andra halvlek med samma fart och intensitet. Casemiro borde ha nickat in bollen i mål men det blev hörna. En hörna som förvaltades till mål, bollen nickades in av Gareth Bale, en kraftig, otagbar nick av Real Madrids just nu bästa fotbollsspelare. Tio minuter senare, matchminut 58, kontrade Real Madrid på ett exemplariskt sätt. Ronaldo spelade Bale, Bale spelade bollen tillbaka till Ronaldo, som med en tjusig klack släppte bollen till en Luka Modric, vars avslut från distans visade sig helt otagbart.
4-1.

Matchen fortsatte med att Ronaldo försökte och försökte, det blev nya narrativet i spelet. Efter ett par missar fick han äntligen in bollen i mål. Inspel av Casemiro, tveklöst avslut av Ronaldo, 5-1. Han  nickade sedan in 6-1, inspelet kom från en inhoppande Zidane-favorit vid namn Lucas Vazquez. Ronaldo han dock få en spark i huvudet innan han nickade in bollen i mål, han offrade sig för att lagets sjätte mål för dagen, en evig hunger att beundra.

Nacho tog emot inspelet från en hörna och sköt in sitt andra mål för kvällen. En komisk överkörning, ett mästerligt Real Madrid.

Spelarbetyg 1-5

Navas 4 - Chanslös på målet. Gör det riktigt bra annars.

Carvajal 4 - Såg irriterad ut inledningsvis men det blev bättre ju längre matchen tickade. Bad om frispark vid 0-1 målet.

Varane 4 - Säkerheten själv förutom när han snubblade under en dribblingsräd.

Nacho 5 - Perfekt match av Nacho som satte den viktiga kvitteringen. Tvåmålsskytt och skrev in sig i den unika skaran försvarare i Real Madrids historia med två mål under en och samma match bestående av bland andra: Roberto Carlos, Ramos, Hierro och Camacho.

Marcelo 5 - Hade fått mycket skit efter sina svaga insatser på sistone och svarade med att leverera två assist idag. Förutom i det offensiva, släppte Marcelo inte förbi något onödigt bakåt.

Modric 4 - Slet och löpte från första minuten. Gjorde ett snyggt mål innan han blev utbytt i 76’.

Casemiro 5 - Hela lagets motor. Var knivskarp i brytningarna och stod för en assist.

Kroos 4 - Äntligen fick vi se tysken leverera sina “Kroosbollar” tvärsöver planen. Stod för en assist och flertalet nyckelpassningar.

Bale 5 - Bäst på planen. Gjorde två mål, varav det första var det viktiga ledningsmålet.

Ronaldo 5 - Spelsugen, hungrig och inspirerad. Trots senaste tidens skriverier lyckades Ronaldo göra två mål. Hade bud på mer och stod för en mycket snygg assist till Modric. Fick kliva av 78’ i samband med sitt andra mål efter att en Deportivo-försvarares dobbar lämnat ett öppet sår på hans huvud.

Mayoral 3 - Slet och försökte. Hade ett par klara chanser men lyckades tyvärr inte göra mål. Utbytt i 64’ mot Benzema.

Benzema 4 -  Kom in och såg förvånansvärt pigg ut. Erbjöd öppnande löpningar och mycket rörlighet i anfallet. Höjde även kvalitén i anfallet med sin bollbehandling. Öppnade upp för Ronaldos första mål.

Kovacic - Spelade för kort för att betygsättas.
Vazquez - Spelade för kort för att betygsättas.