Juventus vs Tottenham: Tottenhams Harry Kane för dyrt för Juventus på £ 250-Marotta - Stockholm Alex

Latest

2018/02/14

Juventus vs Tottenham: Tottenhams Harry Kane för dyrt för Juventus på £ 250-Marotta

Tottenhams Harry Kane för dyrt för Juventus på £ 250-Marotta

Juventus General Manager Beppe Marotta säger att de inte har råd med Harry Kane, bland rapporter i Spanien att Bianconeri var inställda på att bjuda €250 000 000.

Juventus vs Tottenham: Tottenhams Harry Kane för dyrt för Juventus på £ 250-Marotta
                                   Champions league Juventus vs Tottenham

Don Balon hävdade att Juventus hade lämnat in ett världsrekord bud för Kane, som gjorde som Tottenham Hotspur kämpade tillbaka för att dra sina Round-of-16 slips med Juve 2-2 på tisdagskvällen, men Marotta ogillade det som Fantasy.

"det finns inte en italiensk klubb som, som det står i dag, hade råd att köpa Harry Kane," Marotta berättade Italiens Mediaset Television. "han är en fenomenal spelare, men italienska klubbar kan inte konkurrera med utländska rivaler på sådana siffror."

Juve tillbringade en klubbrekord € 90M att underteckna Gonzalo Higuaín från Napoli 18 månader sedan, medan AC Milan åtagit sig runt € 230m att ta in 11 nya spelare på sommaren, men spendera € 250 $ på en enda spelare verkar vara bortom budgetarna för italienska klubbar.


Juventus vs Tottenham: Tottenhams Harry Kane för dyrt för Juventus på £ 250-Marotta
                Harry Kane leder sporrar återhämtning i spännande 2-2 oavgjort på Juventus...

Samtidigt säger Marotta det finns ingen uppdatering om framtiden för Gianluigi Buffon, som överväger sin framtid med sitt kontrakt som löper ut på sommaren.

"det viktigaste är att vi har fått honom tillbaka med oss i denna avgörande del av säsongen," Marotta sa. "Buffon ger oss mervärde och det är bara rätt att man noga tar hänsyn till hans framtid.

– först och främst måste han göra detta. Vi har en ärlig relation med Buffon, baserat på öppenhet och aktning och det är rätt att han bestämmer sin framtid.