Kylie Jenner: Kylie Jenner's unika namnval för bebisen - Stockholm Alex

Latest

2018/02/07

Kylie Jenner: Kylie Jenner's unika namnval för bebisen

Stormi Webster Kylie Jenners unika namnval för bebisen

Realitystjärnan Kylie Jenner har fött en dotter. 
Nu avslöjar hon vilket namn hon och pojkvännen Travis Scott bestämt att hon ska ha, och det är lika annorlunda som resen av Kardashian/Jenner- familjen valt på sina små.
Men valet kritiseras på sina håll.

Kylie Jenner's unika namnval för bebisen
                                       Kylie Jenners unika namnval för bebisen

I söndags chockade den 20-åriga "Kardashians"-profilen Kylie Jenner sina fans genom att bekräfta att hon varit gravid efter månader av spekulationer.
Den 1 februari födde hon en liten flicka, avslöjade hon genom ett inlägg på Instagram
"Min vackra och välmående flicka föddes 1 februari och jag har längtat efter att dela denna välsignelse" skriver hon.

Bild på Instagram avslöjar namnet

Nu har dottern fått ett namn.
På tisdagen delade den nyblivna mamma en bild där hon håller sin dotters hand med caption "Stormi webster" och avslutade med en ängelemoji.

På bilden syns hur lilla Stormi ligger och sovet i rosa kläder medan hon håller sin mammas tumme.
Även mormor Kris Jenner har delat bilden.

”Träffa min värdgfulla dotterdotter Stormi. Jag älskar dig oändligt”, skriver hon i inlägget tillsamman med samma bild på barnbarnet.

Namnet kritiserat på sina håll

Men namnet har inte bara gjort att följare gjort hjärtsymboler på Instagram.

Den amerikanska modellen, tidigare miss amerika delatagaren och den nyföddes namne – Stormi Bree verkar inte vara allt för förrjust i valet. Strax efter beskedet att Kylie Jenner fått barn lade modellen upp en bild där hon såg missnöjd ut och folk frågade om det berodde på namnvalet, skriver Mirror. 

Memes sprids också flitigt angående familjens annorlunda namnval, som med det senaste tillägget enligt skämten påminner om en väderleksrapport.

Avslöjade graviditeten – efter födseln

Ryktet om Kylie Jenners graviditet har florerat i nästan nio månader. Men det var inte förrän efter födseln av Stormi som stjärnan valde att själv berätta nyheten om att hon och pojkvännen Travis Scott, 25, blivit föräldrar.

 LÄS MER: Anne-Sofie Näslund: Kylie Jenner väcker de stora frågorna till liv

 Jenner förklarar i ett inlägg på Instagram att hon inte har varit redo att dela med sig av denna fas av sitt liv, trots att hon vanligtvis är generös med att visa upp sin vardag i medier.

Kylie Jenner har också delat en Youtube-video som sammanfattar hela graviditeten – från första ultraljudet till förlossningen.

Annorlunda namnval

Det råder babyboom i klanen Kardashian/Jenner. Kim Kardashian fick nyligen sitt tredje barn med hjälp av en surrogatmamma. Khloé Kardashian bekräftade sin graviditet offentligt i julas.

Namnen på de små i familjen Kardashian/Jenner är inte de vanligaste. Hittills har vi bland annat: Stormi, Chicago, Mason, Dream, Penelope, Reign, Saint och North.