Barcelona vs Real Madrid: Real Madrid rally för oavgjort mot 10-man Barcelona - Stockholm Alex

Latest

2018/05/07

Barcelona vs Real Madrid: Real Madrid rally för oavgjort mot 10-man Barcelona

Real Madrid rally för oavgjort mot 10-man Barcelona med Late Bale mål

Gareth Bale ' s equalizer hjälpte Real Madrid rally för en 2-2 oavgjort mot 10-man Barcelona i en stridslysten affär på söndag kväll på Camp Nou.

Luis Suarez och Sergio Ramos

Med Barcelona har insvept ligan och verkliga förbereder sig för att spela i Champions League-finalen senare i månaden, Clasico saknade en del av den hype som normalt föregår det, men matchen var spännande möte över 90 minuter.

Barcelona var på framfoten från av och fann sin öppnare på 10 minuter när Luis Suarez krossade en första gången volley från en tum-perfekt 17-Keylor-han Cross tidigare.

Men Real slog tillbaka innan kvarts timme genom Cristiano Ronaldo, som knackade hem en headed Karim Benzema passera från nära håll efter några trevliga bygga upp spel från Zinedine Zidane team.

Strejken från Ronaldo sätta den portugisiska nivån med verkliga legenden Alfredo Di Stefano för den näst mest Clasico mål av all-time på 18. Lionel Messi har mest med 25.

Messi hade nästan sin andra på 70 minuter

Matchen växte testy som första halvlek bar på, med Messi räckte ett gult kort för en hård tackla på Sergio Ramos och Roberto som visas rakt röd för våldsamt beteende efter att kasta en punch på Marcelo innan halvtid.

Mellan dessa två kort, flydde Bale straff efter en sen tackla på Samuel Umtiti som hade Barcelona stockbåt gråta foul.

Ronaldo, som plockade upp en knackning samtidigt som han gjorde sitt mål, ersattes vid halvtid, med laget berättar reportrar han drabbats av en liten fotled vrickning, och skulle inte riskeras under andra halvåret.

Ner till 10 män, tog Barcelona ledningen mot spelets springa när Suarez plockade ut Messi på toppen av Madrid straffområdet och Argentina tog två rör till vänster och böjda ett skott i på nära post för att göra poängen 2-1.

Messi hade nästan sin andra på 70 minuter, men Navas gjorde bra för att hålla HS sköt ut efter Suarez hade sprungit honom bakom Madrid försvaret.

Och Miss skulle bli dyrt för Barca när balen gjorde med en spektakulär första gången sköt två minuter senare, curling bollen runt Marc-andre ter stege från en Marco Asensio Assist.

Med båda lagen jagar en vinnare, hade Marcelo ett legitimt straff skrik vinkade bort innan Navas igen höll Messi i schack, parrying bort Barca anfallare skott från en svår vinkel på höger sida av målet.

Resultatet håller Barcelonas rekord 35-match obesegrad säsong i La Liga går med tre matcher kvar under sin säsong. Inget lag har avslutat en La Liga säsong obesegrad sedan 1931-32, när Real Madrid gjorde det över 18 matcher.

Båda lagen är i aktion på onsdag, med Barcelona hosting Villarreal och verkliga rubriken till Estadio Ramon Sanchez Pizjuan för en bortamatch mot Sevilla.