VM 2018: Serbien vs Brasilien förutsägelse, team nyheter och förhandsvisning - Stockholm Alex

Latest

2018/06/26

VM 2018: Serbien vs Brasilien förutsägelse, team nyheter och förhandsvisning

VM 2018: Serbien vs Brasilien förutsägelse, team nyheter och förhandsvisning Första etappen-grupp E, Spartak stadion Moskva.

VM förutsägelser 2018 Serbien vs Brasilien. Brasilien, efter en 1-1 oavgjort mot Schweiz och en 2-0 seger i Costa Rica, vet att de fortfarande står inför faran att bli elimineras i gruppspelet. De fem-tiden Champions Brasilien kommer att sikta på att komma ut alla kanoner flammande för att säkra en kaj i sista 16 när de möter Serbien i sin sista grupp E möte på Spartak stadium i Moskva på onsdag. VM 2018 förutsägelser spel Serbien vs Brasilien Brasilien Star Neymar fick stöd av sin lagkamrat Fagner efter hans tårar i slutet av sin världscupseger över Costa Rica och efterföljande kritik hemma.


VM 2018: Serbien vs Brasilien förutsägelse, team nyheter och förhandsvisning


VM 2018 förutsägelser spel Serbien vs Brasilien. Världens dyraste spelare gjorde det andra målet i 2-0 segern över Costa Rica i Sankt Petersburg som kantade Tite sida närmare kvalet till de sista 16.

VM förutsägelser 2018 Serbien vs Brasilien. "alla vet inte vad jag gick igenom för att komma hit, " Neymar sade i en Instagram post efter matchen.  "mina tårar var av lycka, övervinna, på grund av min beslutsamhet och vilja att vinna.

 "i mitt liv har det aldrig varit lätt, så varför skulle de vara nu? "

VM 2018 förutsägelser spel Serbien vs Brasilien. Men han har kommit in för kritik för hans beteende under matchen på vad han uppfattade som grov behandling från oppositionen, liksom för att bryta ner i tårar på heltid.

VM förutsägelser 2018 Serbien vs Brasilien.  "varje spelare är en människa så har känslor och har rätt att känna sig upprörd, " sade Fagner på Brasiliens team ' s Training base i Svarta havet semesterorten Sochi.

 "Jag tror att hela truppen är med honom och kommer att stödja honom. Han är erfaren och kommer att komma genom detta för att hålla ge sitt bästa för landslaget.  "

Neymar har ett enormt tryck på sina axlar att leverera trots bara återvänder från skada i upptakten till VM.

VM förutsägelser 2018 Serbien vs Brasilien. Den 26-åriga Paris Saint-Germain framåt hade kirurgi på en fot fraktur i början av mars och spelade inte igen förrän Brasiliens 2-0 vänlig vinna över Kroatien tre veckor sedan, när han kom ut bänken för att poäng.

VM 2018 förutsägelser spel Serbien vs Brasilien.  "Jag kan föreställa mig vad Neymar har gått igenom. Jag var inte säker på att jag skulle kunna vara här,  "sade Fagner, Corinthians Right-Back som fick sitt namn i truppen efter Daniel Alves tvingades gå miste på grund av en knäskada.

Han hade varit en skade fråga själv men återhämtade sig och spelade mot Costa Rica efter att Danilo uteslutits.

 "människor reagerar på olika sätt " Fagner sagt om Neymar.

VM 2018 förutsägelser spel Serbien vs Brasilien. "hans var att ha en utgjutande av känslor. Jag var mycket känslomässigt och glad att kunna spela för 90 minuter utan problem, eftersom 54 dagar sedan jag var i riskzonen för att inte göra det på grund av skada.


VM 2018 Serbien vs Brasilien Spartak Stadium Moscow


 "Vi vet alla vad vi har varit tvungna att gå igenom för att vara här. Jag tror att han spelade allt tillbaka som en film i hans sinne, på scoring ett mål och delta i en annan VM.  "

VM förutsägelser 2018 Serbien vs Brasilien. Fagner kommer att hoppas att hålla sin plats när Brasilien tar på Serbien, behöver bara en punkt för att säkra en plats i de senaste 16 från grupp E och en vinst för att vara säker på efter behandling topp.

Men Douglas Costa kommer att missa spelet, har lidit en lår skada efter att ha kommit utanför bänken mot Costa Rica. VM 2018 förutsägelser spel Serbien vs Brasilien.

Svagaste länkar: Brasilien inte, så långt, verkar vara så bra som de tror att de är och defensiva sårbarheter kunde ha exponerats av Costa Rica som de var av schweizare i öppnaren.

VM förutsägelser 2018 Serbien vs Brasilien. Uthållighet verkar vara som största problem för en åldrande serbisk sida. De har bleknat illa i båda matcherna hittills och kommer att pågå hela 90 att ha någon chans att dra bort en chock.


VM 2018: Serbien vs Brasilien förutsägelse, team nyheter och förhandsvisning


Sannolika Line-ups och team Talk: Tite huvud samtal är om att återkalla Danilo på höger-tillbaka eller hålla med kor ' Fagner. Liverpools Roberto Firmino är desperat efter en start men Gabriel Jesus förblir mannen i besittning.

Sannolika laget: Allison; Fagner, Thiago Silva, Miranda, Marcelo; Casemiro, Paulinho; Willian, Philippe Coutinho, Neymar; Gabriel Jesus

Sex serber genomföra en bokning i matchen, men detta är allt eller ingenting och coach Mladen Krstajic förväntas hålla fast vid sin första val sida.

Sannolika laget: Vladimir Stojkovic; Branislav Ivanovic, Nikola Milenkovic, Tosic, Aleksandar Kolarov; Nemanja Matic, Luka Milivojevic; Dusan Tadic, Sergej Milinkovic-Savic, Adem ljajic; Aleksandar Mitrovic