VM 2018 Sverige mot Schweiz: Sverige vs Schweiz VM 2018 - Stockholm Alex

Latest

2018/06/28

VM 2018 Sverige mot Schweiz: Sverige vs Schweiz VM 2018

VM 2018 Sverige mot Schweiz, Kick-off: 1500, 03/07/2018, Stadium: Sankt Petersburg stadion, TV: BBC One

VM 2018 Sverige vs Schweiz VM 2018. Sverige har varit en uppenbarelse i detta VM, men Schweiz är en effektiv och konsekvent enhet som kommer att vara svår att övervinna.


VM 2018 Sverige mot Schweiz: Sverige vs Schweiz VM 2018


Vladimir Petkovic starka allround-sida gör alla de grundläggande sakerna väl och har också en touch av klass i viktiga positioner framöver.

Den röda korsfararna få nicka att vinna i normaltid på 8/5 för vår första Sverige vs Schweiz förutsägelse.

En titt på Sveriges odds 

Sverige har gjort det mesta av sin första VM sedan 2006 och en 3-0 drubbing i Mexiko såg dem framsteg som överraskning grupp F vinnare.

Ludwig Augustinsson strejk, Andreas Granqvist ' s straff och Edson Alvarez ' s klumpiga självmål var de centrala ögonblicken av en välförtjänt framgång.

Head Coach Janne Andersson strålade: "Jag är så otroligt stolt, rörd nästan, av tanken på hur vi presterade i matchen."

Skandinaverna hade tidigare kanter ut Sydkorea 1-0 och bara förlorat 2-1 till Tyskland på grund av ett stopp-tid Sucker-Punch, så kan åberopas för att slåss hårt.

Men vi tror inte att de kommer att kunna utmuskels Schweiz som de gjorde sina tidigare två offer.

När vi tittar på oddsen Sverige mot Schweiz tar vi 10/1 för schweizarna att tvinga 2-1.

En titt på Schweiz odds

Schweiz sattes under enorm press av en Costa Rica sida avsikt att böja ut i en flammande härlighet, men bara om lyckades plocka upp den punkt som behövs i en 2-2 thriller.

Denna match bör fungera som en väckarklocka för den röda korsfararna, som var tvungna att komma bakifrån för att dra 1-1 med Brasilien och slog Serbien 2-1 efter att ha gått bakom tidigt.

Petkovic måste göra göra utan kapten Stephan Lichtsteiner och kollega försvarare Fabian Schaer på grund av suspension.

Men han sa: "vi fick två gula kort men vi har 23 spelare i vår trupp och jag är glad att ha förtroende för de kvarvarande spelarna.


VM 2018 Sverige mot Schweiz: Sverige vs Schweiz VM 2018



Sverige vs Schweiz VM 2018. "Jag är säker på att alla spelare vi sätter in i framtiden kommer att ge 120 procent och jag tror att laget klarar sig."

Detta tillvägagångssätt sammanfattar hur Schweiz har klättrat upp till så högt som sjätte i FIFA rankingen, slipning ut positiva resultat med minimalt krångel.

De har också erfarenhet av att nå knockout rundor i Brasilien för fyra år sedan, när bara gå ner 1-0 i extra tid till Argentina.

Josip Drmic fångade ögat när de kommer från bänken mot Costa Rica, slå baren med en header innan man hävdar ett vältaget mål.

Han vädjar på 11/2 till Poäng sista i denna match och som kompletterar våra Sverige vs Schweiz betting tips.

Ytterligare statistik

Senaste resultat:


Schweiz 2-2 Costa RicaDzemaili, Drmic