Bröllopslycka: Robert Pettersson har gift sig med Dea Norberg - Stockholm Alex

Latest

2018/07/30

Bröllopslycka: Robert Pettersson har gift sig med Dea Norberg

Bröllopslycka: Takida- sångaren har gift sig. Robert Pettersson, sångare i Takida och Stiftelsen, gifte sig under onsdagen med körsångaren Dea Norberg. 
Vigseln hölls i körsångarens barndomshem.
– Det blev en magisk tillställning i sann gårdsanda, säger hon till Aftonbladet.

I onsdags gifte sig kärleksparet Robert Pettersson, 39, och Dea Norberg, 44. Vigseln hölls i Deas barndoms hem, Pagelsborgs gård i Järnavik i Blekinge.

Robert Pettersson har gift sig med Dea Norberg


”Det var en väldigt speciell känsla att få uppleva ett giftermål på hemmaplan. Det blev en magisk tillställning i sann gårdsanda... Häst och vagn (körd av min systerdotter Tuva) och vacker musik under ekarna av nära och kära!”, skriver Dea Norberg i ett mejl till Aftonbladet.

Dea Norberg


Robert Pettersson är sångare i Takida och Stiftelsen och Dea Norberg är en välkänd körsångare. Hon var en del av Melodifestivalens huskör från 2003 till 2006 samt 2009 och har körat i Eurovision song contest ett flertal gånger. 

Charlotte Perrelli gästade bröllopet

Schlagerdrottningen Charlotte Perrelli var en av de 70 gästerna under bröllopet. På sin Instagram delade hon med sig av en fin hyllning till kärleksparet.

Takida-sångaren Robert Pettersson har gift sig


"Dessa två, love is in the air", skriver hon på sin Instagram.

Sångaren led av depression

Robert Pettersson har tidigare berättat i SVT att han lidit av depression periodvis i många år. Under 2017 tvingades sångaren till att ställa in sitt sommarprat i programmet "Sommar i P1".

Robert Pettersson har gift sig med Dea Norberg


Redan 2009 talade Pettersson om ett självmordsförsök och hur han överkom det i "Malou efter 10". Sångaren berättade om en period för då han självmedicinerade med alkohol och tillslut blev inlagd på psyket.



– Då vaknar man på en steril bädd. Jag har varit ut och på psyket jag vet inte hur många gånger, sade han i podcasten "Värvet".
Expressen har sökt Dea Norberg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar