Medieuppgifter: Barcelona kan snuva Real Madrid på Eden Hazard - Stockholm Alex

Latest

2018/07/31

Medieuppgifter: Barcelona kan snuva Real Madrid på Eden Hazard

Trots att Real Madrid länge varit på jakt efter Eden Hazard har klubben ännu inte lyckats nå en överenskommelse med Chelsea. Med några veckor kvar till säsongsstarten kommer nu RMC Sport med uppgifter om att mittfältaren kan vara på väg till Barcelona.

Real Madrid har pengar att spendera efter att klubben i början av juli sålde Cristiano Ronaldo till Juventus. Eden Hazard har länge kopplats ihop med Real Madrid och enligt brittiska medier skulle den spanska storklubben vara beredd att hosta upp en stor summa för mittfältaren.

Eden Hazard


Trots att Hazard efter bronsmatchen i VM sade att det börjar vara dags med ett miljöombyte så har övergången till Real ännu inte blivit av. Och den kanske aldrig kommer att ske heller.

Enligt RMC Sport går nu Barcelona in i kampen om belgarens underskrift. Kanalen skriver på sin webbplats att Barcelonas intresse för Hazard är en orsak till att övergången till Real Madrid inte blivit av.

Barcelona kan snuva Real Madrid på Eden Hazard


Det ska också finnas utrymme för Hazard i Barcelona då klubben planerar att erbjuda Chelsea pengar plus Ousmane Dembele.

Real Madrid kommer enligt flera brittiska medier att fokusera på att ro i hamn affären med målvakten Thibaut Courtois. Enligt spanska Marca har Real Madrid lagt ett bud på 110 miljoner euro men till skillnad från vad de brittiska medierna skriver så ska mittfältaren Willian inte ingå i affären.

I Spanien är transferfönstret öppet till den sista augusti. I England stänger det redan den 9 augusti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar