Woody Harrelson: Hollywoodstjärnan dök upp mitt i Järna - Stockholm Alex

Latest

2018/07/31

Woody Harrelson: Hollywoodstjärnan dök upp mitt i Järna

Kusinerna Robert Metin och Alexander Ataseven besökte pizzerian Nya Torino i Järna i helgen – och fick en rejäl överraskning.
Plötsligt klev Hollywoodstjärnan in genom dörren, och beställde falafel och vegetarisk pizza.
– Han har fått en mycket bra bild av vårt land. Han tyckte också att det var skönt att han kunde röra sig fritt utan att folk är på honom, säger Metin Ataseven till SVT.

I söndags kväll befann sig kusinerna Metin Ataseven Robert, Metin och Alexander Ataseven på pizzerian Nya Torino i Järna, utanför Södertälje.

Här besöker Woody Harrelson oväntat pizzerian i Södertälje


De fick en stor överraskning där den kända Hollywood-stjärnan Woody Harrelson plötsligt klev in genom dörren.

Den flerfaldigt Oscars-nominerade skådespelaren kom tillsammans med sin familj och bad om en tallrik falafel och en liten, vegetarisk pizza.

Kusinerna Ataseven fick möjlighet att prata och ta bilder med Woody Harrelson. För Aftonbladet berättar de att skådespelaren var ”jättetrevlig och jordnära”.

Kusinerna Robert Metin och Alexander Ataseven fick en bild tillsammans med stjärnan


– Han hade fått tips om att Järna är vackert och att det finns en fin landsbygd runtomkring, så han hade rest runt lite i Järna med omnejd, säger Alexander Ataseven.

På semester i Sverige: ”Fått en mycket bra bild”

För SVT berättar Metin Ataseven att Woody Harrelson befann sig i Sverige på semester.

– Han har fått en mycket bra bild av vårt land. Han tyckte också att det var skönt att han kunde röra sig fritt utan att folk är på honom, så som de vanligtvis brukar vara i USA, säger Metin Ataseven.

Här besöker Woody Harrelson oväntat pizzerian i Södertälje


Woody Harrelson är aktuell just nu i filmen ”Solo: A Star Wars Story” och kritikerrosade ”Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”.