Gunilla Persson glada nyhet - medverkar i populära programmet - Stockholm Alex

Latest

2019/02/14

Gunilla Persson glada nyhet - medverkar i populära programmet

Gunilla Persson glada nyhet - medverkar i populära programmet

En chockartad affär.
Nu framkommer uppgifter om att Gunilla Persson har något på gång med David Hellenius.

TV4 vägrar bekräfta ryktet.

Gunilla Persson, 60, väcker starka känslor varthän hon drar fram.



Hollywoodfrun tvekar aldrig att säga vad hon tycker och hon backar aldrig för en konflikt. Ofta kanske Gunilla brusar upp men emellanåt är hon faktiskt oskyldig och blir utsatt för något som närmast liknar mobbning.

Attackerna duggar tätt. Bland annat har Kalle Moraeus, 55, och Alexandra Zazzi, 52, inte varit helt schysta mot Gunilla efter hennes medverkan i ”Biggest Loser VIP”. Spelmannen och tv-kocken har frusit ut Gunilla och de vägrar låta henne vara med i de gamla deltagarnas mailslinga.

Men nu får Gunilla Persson sin revansch. Enligt uppgifter till Aftonbladet kommer Hollywoodsvenskan att bli en av deltagarna i ”Let’s Dance”. Gunilla och programledaren David Hellenius, 44, har hemlighållit hela affären att de kommer träffas flitigt under våren.

– Jag har blivit tillfrågad i flera år om att vara med och det är ett program som jag verkligen vill göra, och som jag kommer att göra. Men om jag ska vara med just i år kan jag inte bekräfta, säger Gunilla Persson till Nöjesbladet.



Hon får då nöjet att samarbeta med David Hellenius. Hans typ av humor kommer passa Gunilla som hand i handske och bli inte förvånade om Hollywoodfrun kommer bli lite extra förtjust i underhållaren – hon har ju själv berättat att hon numera är på kärleksjakt.

Det finns dock en mörk sida med Gunillas medverkan i ”Let’s Dance”. Svenskan är ju dömd vid Stockholms tingsrätt för bidragsbrott mot Försäkringskassan och är skyldig att betala över 400 000 kronor – det är mycket sannolikt att Kronofogdemyndigheten nu kommer knacka på TV4:s dörr för att se till att svenskans arvode från kanalen går till dem.