Norge–Sverige: Allt du behöver inför matchen - Stockholm Alex

Latest

2019/03/26

Norge–Sverige: Allt du behöver inför matchen

Norge–Sverige: Allt du behöver inför matchen

Norge mot Sverige – så ser du matchen

Så ser du matchen på tv och stream: TV4, Cmore Live och Cmore Stream

Matchstart: 20.45

Skador och avstängningar, Norge: Norge har inga skador i truppen som påverkar startelvan från senast mot Spanien.


Norge–Sverige: Allt du behöver inför matchen


Skador och avstängningar, Sverige: Nilsson Lindelöf saknas av ”personliga skäl”. Forsberg lämnade truppen med lätt skadekänning efter matchen mot Rumänien.
Förutsättningar Norge mot Sverige

Förutsättningarna: EM-kvalet har nyss dragit igång. Sverige kommer från en uddamålsseger hemma mot Rumänien medan Norge förlorade knappt borta mot Spanien. En förlust för Norge skulle vara kostsam i det här skedet om man vill ha chans på avancemang.

JONAS AMROUNIS spelanalys: Det finns lite att vinna och mycket att förlora i det här skedet av kvalet. Det är två nära vänner i Janne Andersson och Lagerbäck som känner varandra väl. Det blir inte många överraskningar från någon av tränare vad gäller startelvor eller taktisk uppställning. Mycket talar för att det kommer prägla matchbilden. Två lag som tar ut varandra.

Spelförslag: Alla förberedelser pekar på en försiktig inledning med få målchanser. Norge har hemmaplan och är lite mer pressade att gå för segern. Det blir mycket fokus på fasta situationer vilket är en gren Sverige haft vissa problem med. Detta till trots tror jag inte vi får se några mål i matchen. Resultatet 0–0 i matchen ger 7.00 gånger pengarna.

Norge–Sverige: Allt du behöver inför matchen


Sidospel: Anfallsspelet tros inte hamna i fokus och en isolerad Marcus Berg är en frustrerad Marcus Berg. Han har gjort sig känd för igenom karriären för att dra på sig en del onödiga kort. Marcus Berg att bli varnad ger oddset 5.50


Match: Norge – Sverige

Liga: EM-kval

Arena: Ullevål Stadion

Avspark: 20.45

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar