Huawei P30 PRO 6+128GB Breating Crystal - Stockholm Alex

Latest

2019/04/14

Huawei P30 PRO 6+128GB Breating Crystal

Huawei P30 PRO 6+128GB Breating Crystal

P30 Pro - En ny nivå av bra

6,4" OLED-skärm
6 GB RAM + 128 GB lagring
Leica trippelkamera + ToF-kamera
4200 mAh-batteri med trådlös laddning
Dual-View video



Teknisk specifikation

Allmänt
Typ av produkt     Pekskärmsmobil
Tillverkarens modellnummer     VOG-L29
Formfaktor     Beröring
Skydd     Dammtät, stänksäker, vattentät
Inbyggda komponenter     Framåtriktad kamera, röstinspelare, navigering, digital spelare, tredubbel bakåtriktad kamera, TOF 3D-kamera
Bredd     73.4 mm
Djup     8.41 mm
Höjd     158 mm
Vikt     192 g
Färg     Andningskristall
Mobil
Teknik     WCDMA (UMTS) / GSM
Generationen mobilt bredband     4G
Serviceleverantör     Inte specificerad
Operativsystem     Android 9.0 Pie
Användargränssnitt     HUAWEI Emotion UI 9.1
Navigering     GPS, A-GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo, QZSS
SIM-korttyp     Nano-SIM
Antal SIM-kortplatser     Dual-SIM
Inmatningsenhet     Multi-touch
Messaging och Internet
Meddelandetjänster     SMS, MMS
Sociala nätverk och bloggar som stöds     Ja
Kommunikationer
Dataöverföring     GPRS, EDGE, HSDPA, HSUPA, HSPA+, FDD-LTE, TDD-LTE
2G-band     GSM 850/900/1800/1900
3G UMTS-band     Band 1, Band 2, Band 4, Band 5, Band 6, Band 8, Band 19
3G UMTS-frekvens     2100, 1900, 1700, 850, 800, 900, 800
4G LTE-band     Band 1, Band 2, Band 3, Band 4, Band 5, Band 6, Band 7, Band 8, Band 9, Band 12, Band 17, Band 18, Band 19, Band 20, Band 26, Band 28, Band 32, Band 34, Band 38, Band 39, Band 40
4G LTE-frekvens     FDD 2100, FDD 1900 PCS, FDD 1800+, FDD 1700 - 2110 AWS, FDD 850, FDD 850, FDD 2600, FDD 900, FDD 1800, FDD 700a, FDD 700b, FDD 800 nedre, FDD 800 övre, FDD 800 DD, FDD 850+, FDD 700 APT, FDD 1500 L, TDD 2000, TDD 2600, TDD 1900, TDD 2300
Trådlöst gränssnitt     NFC, IEEE 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0
Bluetooth-profiler     BLE, SBC
Telefonfunktioner
Telefonfunktioner     Högtalartelefon, röststyrning, samtalstimer, konferenssamtal, flygläge, röststyrd uppringning, vibrerande larm
Sensorer     Miljöljussensor, närhetssensor, digital kompass, gyrosensor, hallsensor, gravitationssensor, infraröd sensor, färgtemperatursensor
Säkerhetsenheter     Fingeravtrycksläsare (under skärmen)
Ytterligare funktioner     Dual Neural Network Processing Unit
Mediespelare
Digitala ljudstandarder som stöds     WAV, AAC, AMR, MP3, FLAC, OGG, MIDI, apt-X, LDAC, MP4, apt-X HD, HWA
Digitala videostandarder som stöds     MPEG-4, 3GP
Ljudförbättring     Dolby Digital Plus-ljud, Dolby Atmos ljudteknologi, Dolby Digital-ljud
Processor
Typ     Hisilicon Kirin 980
Klockfrekvens     2.6 GHz
Antal processorkärnor     8-kärnig
64-bitars arkitektur     Ja
Minne
RAM     6 GB
Internminneskapacitet     128 GB
Främre kamera
Sensorupplösning     32 megapixlar
Linsöppning     F/2.0
Bakre kamera
Sensorupplösning     40 megapixlar
Objektivtyp     Vidvinkelobjektiv
Bländare     F/1.6
Fokusjustering     Automatisk
Laserautofokus     Ja
Funktioner     Phase Detect Auto-Focus (PDAF), Huawei AI Image Stabilization (AIS)
Andra bakre kamera
Sensorupplösning     20 megapixlar
Objektivtyp     Ultravidvinkellins
Bländare     F/2.2
Tredje bakre kamera
Sensorupplösning     8 megapixlar
Linstyp     Telefotoobjektiv
Linsöppning     F/3.4
Funktioner     OIS (Optical Image Stabilization)
Fjärde bakre kamera
Funktioner     HUAWEI Time-of-Flight-kamera (TOF)
Bildskärm
Typ     OLED-skärm
Diagonal storlek     6.47
Bildskärmsupplösning     2340 x 1080 pixlar
Visningsformat     Full-HD+
Färgdjup     16,7 miljoner färger
Funktioner     DCI-P3 Wide-färgskala
Anslutningar
Anslutningstyp     USB Type-C
Batteri
Kapacitet     4200 mAh
Snabbladdningsteknologi     HUAWEI SuperCharge-teknologi, HUAWEI Wireless Quick Charge
Trådlös laddning     Ja
Standarder för trådlös laddning     Qi
Diverse
Standarder som följs     IP68, IEC 60529
Inkluderade tillbehör     SIM-kortsborttagningsverktyg, USB-C-kabel, USB-C-hörlurar, HUAWEI SuperCharge-laddare



Produktbeskrivning

Upptäck en ny nivå av bra med Huawei P30 Pro. Uppföljaren till Huaweis hyllade P20 Pro behöver inte skämmas för sig med läcker design med ett innehåll som får de flesta andra smartphones att blekna. Bländade vacker OLED-display, generös lagring och kraftfullt batteri med trådlös laddning. Baksidan har en trippelkamera med både vidvinkel, bildstabilisering och en extra 3D-kamera. Dessutom kan du filma med två av kamerorna på baksidan samtidigt och fånga händelsen ur olika perspektiv. Låt dig förbluffas av allt som gömmer sig inuti Huawei P30 Pro.

Ta ett språng mot framtiden

I Huawei P30 Pro finns både hård- och mjukvara för alla möjliga behov och mer därtill. Kirin 980 är en av världens första 7nm mobilprocessorer som både ger dig kraftfull prestanda och lägre energikonsumtion. Ovanpå Android 9 (Pie) har Huawei lagt sitt eget gränssnitt EMUI 9.1 som förbättrar mobilens övergripande upplevelse för att bli jämnare och mer effektiv.

I denna version av P30 Pro har processorn stöd från 6 GB RAM-minne så både surf och spel kommer flyta på utan fördröjning. Inte heller lagringen kommer bli ett problem. Om 128 GB internlagring mot förmodan inte skulle räcka kan du utöka med ett microSD-kort så du kan låta kort och filmer från kameran flöda in.
Den extra kortplatsen kan även användas för ett andra simkort, så kan du förena jobbsamtal och ditt privata mobilnummer i samma mobil.

Trippelkamera för stora och små motiv

Dagen är här då mobilfotografering tar ännu ett kliv framåt och du kan bli den proffsfotografen du alltid velat vara. Fotografera på ett helt nytt sätt med P30 Pro's trippelkamera som består av tre Leica-linser fördelade på en 40 megapixlars kamera, en 20 megapixlars ultravidvinkellins samt en SuperZoom-lins på 8 megapixlars med optisk zoom. Det gör att du både kan komma nära detaljerna och få med hela omgivningen utan att ta ett enda steg.

Med ultravidvinkellinsen får du med hela bilden, allt ifrån den förtrollande skönheten i havets storhet, ändlösheten i himlen och storartade stadsbilder. Fotografera vyer från ett bredare perspektiv.
Telefotolinsen med periskopfunktion gör att P30 Pro kan hantera 5x optisk zoom vilket innebär att du kan zooma in de allra minsta objekten och fortfarande upprätthålla bildkvaliteten. Ihop med SuperZoom-linsen och 10x hybridzoom kan du nyttja hela 50x zoom för att verkligen komma närmare avlägsna motiv.
Eller varför inte upptäcka världen på bara 2,5 cm avstånd? Fånga de riktigt små detaljerna på bild med en riktig makrolins.

ToF-kamera för professionell bokeh

Utöver de tre Leica-linserna har Huawei P30 Pro en ToF-kamera. ToF står för Time-of-flight och är en typ av 3D-kamera som skickar ut en ljuspuls för att mäta exakt avstånd till ett objekt och få kännedom om djupet i din bild. På så sätt kan P30 Pro sätta fokus på ditt huvudmotiv med en perfekt skärpa och sedan låta bakgrunden bli gradvis suddigare med olika oskarpa effekter för att ge en professionell nivå av bokeh.

Tof-kameran kan även användas för olika typer av mobilspel där skärmen projiceras mot en större skärm och kameran känner av dig när du rör dig.

Knep förstaplatsen på DxOMark

Huawei P30 Pro gick raka vägen upp i toppen och tog förstaplatsen på DXOMarks topplista (mars 2019) över de bästa mobilkamerorna med en totalpoäng på hela 112 poäng, fördelat på 119 poäng för stillbilder, 97 poäng för video samt 89 poäng för selfiekameran.

"Om du fortfarande behövde en anledning att spendera pengar på en kompaktkamera, skulle det ha varit för zoom-räckvidd, eftersom även de bästa smarttelefonkamerorna inte räcker längre än 5x zoom med bibehållen kvalitet. Det förändras med Huawei P30 Pro och det innovativa zoomsystemet som använder vikt optik och en superupplösningsalgoritm, vilket äntligen förverkligar användbar 10x zoom på smartphones.

Zoomen på egen hand gör Huawei P30 Pro till ett extremt frestande alternativ för många mobilfotografer, men kameran fungerar väldigt bra på nästan alla andra områden också. Bokeh-läget är det bästa vi har sett; bilddetaljer och brusnivåer är utmärkta i alla ljusförhållanden och kameran spelar in högkvalitativa filmer i videoläge. Det finns fortfarande utrymme för förbättring när det gäller färg och artefakter, men det är relativt små brister som de flesta användare lätt kan leva med.



Lägg där till supervinkelkameran (som trots andra enheter med liknande kamerauppsättning inte påverkar Huaweis DxOMark-poäng) i mixen, så blir P30 Pro helt enkelt den mest mångsidiga mobilkameran till dags dato, som täcker ett bredare spektrum av fotografiska situationer än någon annan smartphone."

Vattentålig skönhet

Huawei P30-familjen har fått bländande vackra färgval med inspiration från naturen. Se baksidan skimra som ett norrsken, kristall eller nattsvart.
Mobilen är inte bara vacker att titta på, den är designad för att hänga med dig i din vardag och på alla dina äventyr. P30 Pro är IP68-klassad, vilket innebär att den är vatten- och dammtålig.
Framsidan av mobilen har en vacker OLED-display med 3D-böjda kanter som är lika färgstark och vacker som baksidan. Du får en fantastisk skärm med härliga färger och större bild, med minimal störning tack vare minimala ramar och frontkamera-flärp. Skärmen mäter 6,47 tum på diagonalen och har en upplösning av 2 340 x 1 080 pixlar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar