Razer Raiju Tournament Edition PS4 Controller - Stockholm Alex

Latest

2019/06/03

Razer Raiju Tournament Edition PS4 Controller

Razer Raiju Tournament Edition PS4 Controller
Ha full kontroll med Razer Raiju Tournament Edition



Bluetooth och kabel-anslutning
4 multifunktionsknappar
Fungerar med PS4 och PC
3,5 mm ljudport
Mobil app för enkel konfiguration

Razer Raiju Tournament Edition är den första Bluetooth och trådbundna kontrollen från Razer. Raiju har en mobil-app, vilket ger möjligheten att skräddarsy flerfunktionsknappar och för att justera känslighetskopplingsalternativen. Mecha-Tactile Action-knappar ger en mjuk beröring med skarp taktil feedback.

Raiju Tournament Edition ger också total kontroll med 4 programerbara multifunktionsknappar och Hair Trigger-Mode för snabbbanvändning. Växla mellan 3 anslutningsmöjligheter: PS4, USB och PC utan manuell omkoppling för optimal effektivitet.

Extra knappar för utökad kontroll

Raiju Tournament Edition kommer laddad med en rad extra knappar för avancerad spel. Med 4 stycken omprogrammerbara multifunktionsknappar kan du få knapparna att göra det du vill. Njut av ultimat kontroll vid dina fingertoppar när du tar din teknik till nästa nivå.

Upplev total frihet

Raiju Tournament Edition är Razer's första kontroll som både har Bluetooth och kabelanslutning. Njut av total frihet genom att spela trådlöst, oavsett om du är hemma eller hos dina bästa kamrater, och bara byta till trådbunden gameplay under en turnering för att vara säker att du alltid har bra anslutning. Valet är ditt.



Var steget före

Millisekunder gör skillnaden när du är i stridens hetta. När 'Hair Trigger Mode' är aktiverat, reduceras reseavstånd kraftigt för de mekaniska brytarna, vilket möjliggör snabbskjutnings för att kunna leverera konkurrensfördelar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar