Bästa gaming mobiler 2019: De topp 10 bästa mobilerna för spelälskare - Stockholm Alex

Latest

2019/07/17

Bästa gaming mobiler 2019: De topp 10 bästa mobilerna för spelälskare

Bästa gaming mobiler 2019: De topp 10 bästa mobilerna för spelälskare

Våra rekommendationer för de bästa mobilerna för gaming.

Bästa gamingmobiler 2019: De topp 10 bästa mobilerna för spelälskare.
Senaste nytt: Vi får fått se både spännande och innovativa nyheter under början av 2019, som böjbara mobiler i form av Samsung Galaxy Fold och Huawei Mate X, samt en hel del snack om kommande 5G-mobiler och 5G-nätverk. Samsung och LG bjöd bland andra på några riktigt roliga nyheter under MWC 2019, där de bland annat presenterade nya flaggskepp i form av den nya Galaxy S10-serien och LG G8 ThinQ. Den nya Galaxy S10-serien imponerar otroligt mycket och bjuder på både gamla bekanta delar och några välkomna nyheter. Alla tre nya mobiler i serien har riktigt kraftfull prestanda och specifikationer i toppkvalitet och Plus-modellen har en av marknadens bästa skärmar, något som har bidragit till deras nya plats på den här topplistan. Vi har även fått se Huaweis lansering av deras nya toppmodeller Huawei P30 och Huawei P30 Pro, som också fått en plats på denna lista.

iPhone XS Max / iPhone XS, Samsung Galaxy S10 Plus/S10/S10e, Asus ROG Phone, Razer Phone 2, Huawei P30 Pro, LG G8 ThinQ, OnePlus 6T, iPhone X, iPhone 8 Plus, Galaxy S9 och S9 Plus.


De bästa mobilerna för gaming 2019 balanserar hårdvara i toppkvalitet, utmärkta skärmar och stora batterier för att kunna ge dig bästa möjliga prestanda under långa spelsessioner. Utvecklare har lyckats erbjuda konsolkvalitet på 3D-spel till mobila enheter i form av Fortnite och PUBG Mobile, men du kommer att behöva en enhet i toppkvalitet för att kunna njuta av dem.

De bästa spelmobilerna gör det inte bara möjligt för dig att spela de allra bästa mobilspelen, utan ser även till att du får bästa möjliga visuella upplevelse och prestanda i flera år framöver. Gamingmobilerna som låg i topp för några år sedan, kan tyvärr inte hålla jämna steg med dagens mobiler inom den kategorin. Du vill se till att skaffa en mobil som kommer att hålla i några år framöver och inte bara under 2019.

I vår topplista har vi räknat med faktorer som hastigheten på chipset, grafikkort, RAM och app-ekosystem, där den sistnämnda är den främsta orsaken till varför iPhones från Apple fortsätter att ligga i topp. De har helt enkelt mer spel och snabbare tillgång till nya spel än Android.

Vi har alltså kollat igenom alla alternativ och valt ut de bästa mobilerna för gaming baserat på valmöjligheterna i deras applikationsbutiker, kraften i deras komponenter, kvaliteten på deras skärmar, storleken på deras batterier, deras stöd för VR och mer.

Bästa gamingmobiler 2019:


(OBS. Länkar i denna artikel kan vara skrivna på engelska).

1. iPhone XS Max / iPhone XS
Skärm och batteri i toppkvalitet för allt App Store har att erbjuda.

2. Samsung Galaxy S10 Plus/S10/S10e
De bästa Samsung mobilerna just nu.

3. Asus ROG Phone
Toppspecifikationer och ett flertal galna mobila speltillbehör.

4. Razer Phone 2
Spelspecifika funktioner överglänser vardagliga funktioner.

5. Huawei P30 Pro
Den just nu bästa mobilen från Huawei.

6. LG G8 ThinQ
LG:s kraftfulla flaggskepp.

7. OnePlus 6T
En kraftfull och prisvärd mobil.

8. iPhone X
Det är tack vare Appstore.

9. iPhone 8 Plus
Kraftfulla specifikationer och en stor skärm.

10. Galaxy S9 och S9 Plus
Samsungs bästa skärmar.

1 kommentar:

  1. Congratulation for the great post. Those who come to read your Information will find lots of helpful and informative tips. Rekryteringar stockholm

    SvaraRadera