Agnes Carlsson: Agnes laddade ögonblick – med pojkvännen: ”Alla grät” - Stockholm Alex

Latest

2020/06/27

Agnes Carlsson: Agnes laddade ögonblick – med pojkvännen: ”Alla grät”

Agnes laddade ögonblick – med pojkvännen: ”Alla grät”

Agnes Carlsson försvann från rampljuset men nu är hon tillbaka.

I en intervju med Damernas värld berättar artisten om varför Vincent Pontare är perfekt för henne – men också om den känslosamma stunden då de uppträdde tillsammans på Tim ”Avicii” Berglings hyllningskonsert.

Agnes laddade ögonblick – med pojkvännen: ”Alla grät”


– Alla framför och bakom scenen var lika emotionella, alla grät – det var otroligt starkt, säger hon till magasinet.

31-åriga Agnes Carlsson slog igenom stort när hon vann ”Idol” 2005. Men efter en turné 2015 försvann hon helt.

Nu är hon tillbaka med en ny EP. Och på sin nya skiva har hon jobbat tillsammans med sin pojkvän, Vincent Pontare. I en intervju med Aftonbladet berättade Carlsson nyligen om utmaningarna med att jobba så pass nära den person man har en kärleksrelation med.

– Det är ju väldigt härligt att dela passionen med samma person som man bor tillsammans med. Det finns så många gånger som jag varit tacksam för att vi förstår varandra. Vi försöker ha regler kring att man inte får prata om jobbet efter klockan åtta, men det håller vi aldrig. Det kan vara påfrestande, sa hon för tidningen.

Agnes om kärleken till Vincent Pontare

Nu berättar Agnes Carlsson också varför sambon är den perfekta partnern för henne.

– Vi är väldigt lika i vad vi uppskattar i livet och vad vi drivs av. Vi har båda stora drömmar, men är samtidigt väldigt grundade. För oss är det viktigt att prioritera nära relationer och att inte försvinna in i något slags karriärbubbla. Och att kunna dela musiken med den man älskar är fantastiskt. Plus att vi båda älskar mat …, säger hon till Damernas värld.

Men stjärnan delar inte bara med sig av lycka. Agnes Carlsson berättar även om den starka, och sorgliga, stund då hon för första gången stod på en stor scen efter pausen. Det var på hyllningskonserten Avicii som avslutade sitt liv i april 2018.

Agnes: ”Alla grät”

På plats i Friends Arena fanns 58 000 fans men Agnes Carlsson berättar att stämningen var ”intim som i ett vardagsrum”.

Agnes Carlssons krav på Vincent Pontare
                                           Agnes Carlssons krav på Vincent Pontare

– Alla framför och bakom scenen var lika emotionella, alla grät – det var otroligt starkt. Det var första gången jag och Vincent sjöng tillsammans, och att det var i det här sammanhanget gjorde det väldigt speciellt, säger hon till magasinet.

Tillsammans framförde de låten ”Tough love”, en låt som Pontare har skrivit tillsammans med just Avicii. Låten gjordes klart efter Aviciis bortgång och från början var det inte meningen att paret skulle sjunga låten.

– Jag och Vincent sjöng in en demo, och när skivbolaget och familjen hört den ville de inte att någon annan skulle sjunga den. Det kändes jättefint, jag satt i tornet hemma och sjöng in den, säger Agnes Carlsson till Damernas värld.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar