Golovkin : Boxning världen Cup Golovkin vs. Álvarez Ingen vinnare, men endast vinnare - Stockholm Alex

Latest

2017/09/17

Golovkin : Boxning världen Cup Golovkin vs. Álvarez Ingen vinnare, men endast vinnare

Boxning världen Cup Golovkin vs. Álvarez
Ingen vinnare, men endast vinnare

Mega-slagsmålen varade några, men detta en faktiskt höll vad han lovat: middleweighten VM mellan Saúl Álvarez och Gennady Golovkin var ett skådespel- och slutade oavgjort. För boxare är detta en välsignelse.


https://stockholmalex.blogspot.com/2017/09/golovkin-boxning-varlden-cup-golovkin.html
                                                  Gennady Golovkin vs. Saúl Álvarez

När stora boxings går över hela avståndet tolv varv, är det ganska vanligt för båda motståndare att förlänga armarna att heja. I vissa fall är det oklart vad boxare ser fram emot, som uppenbarligen har förlorat. Efter VM mellan mexikanska superstar Saúl ”Canelo” Álvarez och Gennady Golovkin firade både med rätta. Det fanns inga förlorare, efterlängtade duellen slutade välförtjänt rita.


Förväntningarna innan showdown på de bästa middleweights i världen hade varit bra. Efter den men underhållande, men sportig tvivelaktiga ”miljarder-kampen” mellan Floyd Mayweather Jr. Och Conor McGregor ville fans och experter att äntligen se stora lådor igen. De blev inte besvikna.

Stark början av Álvarez

De åtta-år-yngre, som en professionell men mer erfarna Álvarez började starkt och avgjorde de första varv för själv genom att motverka den som alltid aggressivt attackerande Golovkin flera gånger sevärda. Den Kazakiska världsmästaren utövat stora påtryckningar från början, men först var det svårt att uppfylla hans utmanare tydligt och hårt.

Golovkin wins mellersta rundor

Från den fjärde omgången placerades den 35-åriga Golovkin bättre i kampen genom skickligt förkorta avståndet, att sätta Álvarez på repen och täcka det med Punch-serien. Den mexikanska signaleras av resoluta skakar på huvudet att han knappt kände träffar, men var fortfarande långsammare och gav upp mellersta rundor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar