Real Madrid vs Liverpool: Champions League Real Madrid vs Liverpool i Finalen - Stockholm Alex

Latest

2018/05/03

Real Madrid vs Liverpool: Champions League Real Madrid vs Liverpool i Finalen

 Real Madrid vs Liverpool i Finalen 26 maj i Kiev

Champions League Liverpool ställs mot Real Madrid i finalen, som spelas 26 maj i Kiev.

Real Madrid vs Liverpool: Champions League Real Madrid vs Liverpool i Finalen
                               Real Madrid vs Liverpool Champions League Finalen

Champions League Förvänta mål i Kiev den 26 maj: Real Madrid vs Liverpool kunde uppnå det otänkbara och hamna som den högsta poäng finalen i historien om den europeiska cupen.

Real ' s 7-3 seger över Eintracht Frankfurt i 1960 har alltid visat sig vara en av de märken som aldrig skulle raderas från posten böcker. När allt finns det alltför många defensivt-smarta lag och tränare i modern tid för sådana galna scorelines att hända igen i ett spel av sådan omfattning.

Champions League Final-Real Madrid vs Liverpool: allt du behöver veta


Real Madrid vs Liverpool: Champions League Real Madrid vs Liverpool i Finalen

Real Madrid vs Liverpool i Finalen

Champions League-finalen mellan Real Madrid och Liverpool kommer att äga rum i Kievv, Ukraina



Champions League-finalen kommer att äga rum den 26 maj kl 7.45 PM (GMT)Champions League-finalen kommer att äga rum i Ukrainas huvudstad KievReal Madrid vs Liverpool biljetter till finalen har alla fördelas.

Champions League finalisterna Real Madrid och Liverpool.

Liverpool började sin Champions League semifinal mot Roma till en självsäker start efter att ha avfyrat fem mål i Alisson ' s net, medan endast medger två mål på Anfield som var tillräckligt för att säkra sin plats efter att ha förlorat 4-2 i sitt andra ben. Våra andra finalister, kröp Real Madrid igenom efter uppgrundning Bayern München på Allianz Arena i den första etappen och sedan hålla dem till oavgjort på Bernabeu att förtjäna sin plats i finalen.

Sportsmail förse dig med allt du behöver veta för Champions League-finalen mellan Real Madrid och Liverpool inklusive tid, datum, plats och hur man titta på plus hur båda lagen gjorde det till finalen och deras statistik.