Danmark vs Frankrike-fotbolls-VM 2018 Luzhniki Stadium, Москва, Ryssland - Stockholm Alex

Latest

2018/06/25

Danmark vs Frankrike-fotbolls-VM 2018 Luzhniki Stadium, Москва, Ryssland

VM 2018 Danmark vs Frankrike-fotbolls-VM 2018 Luzhniki Stadium, Москва, Ryssland

Danmark vs Frankrike VM 2018: Danmark vs Frankrike förutsägelse, team nyheter och förhandsvisning som båda nationer kamp för att topp grupp C

Les Bleus har redan kvalificerat sig för de senaste 16 och kommer att överträffa gruppen med en poäng mot danskarna.


Danmark vs Frankrike-fotbolls-VM 2018 Luzhniki Stadium, Москва, Ryssland


Troliga Line ups Danmark vs Frankrike

Fästa upp Hareide s nedsättande kommentarer på omklädningsrummet väggen kommer säkert att göra DESCHAMPS team-Talk för honom.

Sannolika laget Frankrike: Mandanda; Sidibe, Varane, Kimpembe, Hernandez; Kanta, Nzonzi; Dembele, Griezmann, Lemar, Giroud.

Hareide säger att han inte kan sätta idén att nöja sig med en dra in i sitt lags sinnen eftersom det kommer att leda till "passivitet"-så han kommer att gå för att vinna för att bevisa sin bedömning av Frankrike var korrekt.

Sannolika laget Danmark: Schmeichel; Dalsgaard, Kjaer, Christensen, Stryger Larsen; Schöne, Delaney; Cornelius, Eriksen, Braithwaite; Jorgensen.

Prem tsar i danande

Thomas Lemar, Frankrike. Liverpool bud stort för honom förra året medan Arsenal har också varit länkade tidigare.

Monaco Schemer kunde sätta Premier League-lampan om någon inbillar sig Stubbing upp de betydande kontanter för att snara honom.

Den stat som är viktig

Fem-France whizkid Kylian Mbappe kommer att gå en kvintett av tonåringar att ha Poäng flera VM mål om han nät mot Danmark.

Pele (sex), Edmund Conen (fyra), Manuel Rosas, Jose Altafini och Michael Owen (alla två) är de enda spelarna under 20 att hantera den.

Faktum är att Danmark och Frankrike har träffat två gånger i VM, både i finalen av spelet i gruppen stadier-Frankrike vann 2-1 i 1998 och Danmark vann 2-0 i 2002.
Danmark och Frankrike träffas vid en sjätte stor turnering efter euro 1984, euro 1992, VM 1998, euro 2000 och VM 2002. Frankrike fortsatte med att vinna tre av dessa fem tidigare turneringar.
Frankrike har vunnit sex av sina senaste sju matcher mot Danmark (L1), med det enda nederlaget i den springa som kommer i 2002 VM.
Olivier Giroud har gjorde var och en av Frankrikes tre sista mål mot danskarna, senast ett stag i en 2-1 seger i oktober 2015.
Danmark har förlorat fyra av sina senaste fem VM-spel mot andra europeiska nationer, med undantag i att köra är en 2-0 seger mot Frankrike i 2002.
Om Danmark tilldelas en straffavgift i denna match, blir det första gången sedan grupp C i 1998 att alla fyra lag har haft en påföljd i en enda VM-grupp-den gruppen också innehöll Frankrike och Danmark.

Danmark vs Frankrike-fotbolls-VM 2018 Luzhniki Stadium, Москва, Ryssland


Frankrike har bara vunnit alla tre av deras gruppspelet spel på en VM-finalen en gång innan, tillbaka i 1998 när de gick på att vinna turneringen. Deras tredje vinst i den utgåvan kom också mot Danmark.
Sedan debuten för den nationella sidan i mars 2017, har endast Olivier Giroud (11) varit involverad i fler mål för Frankrike än tonåring Kylian Mbappé (10; 5 mål, 5 assist).
Danmarks kristna Eriksen har gjorde 17 mål i sina sista 20 matcher för den nationella sidan.
Frankrikes Kylian Mbappé kan bli den första tonåring att poäng i mer än en VM-match sedan Englands Michael Owen gjorde det i 1998.