VM 2018: Spanska vs Marocko-förhandsvisning, Live match - Stockholm Alex

Latest

2018/06/25

VM 2018: Spanska vs Marocko-förhandsvisning, Live match

Spanska vs Marocko-förhandsvisning, Live match | 25 jun 2018

Spanska mot Marocko Preview: Spanien som vill vinna gruppen efter att övervinna off-Field frågor

Spanien vs Marocko, 7: PM måndag 25 juni Kaliningrad Stadium

Spanien vs Marocko-förhandsvisning. Spanien kan sätta sina pre-Tournament problem bakom dem och vinna VM-grupp B, om de slog Marocko i Kaliningrad och bättre Portugals resultat mot Iran på måndagskvällen.



VM 2018: Spanien vs Marocko-förhandsvisning, Live match


Lag nyheter Spanien vs Marocko

Pepe Reina, Spaniens andra val målvakt, kan missa spelet genom skada. Nacho Monreal, som missade flera dagar av utbildning med skada, bör vara lämpligt att ta upp en plats på bänken.

Det finns inga nya skador oro för Marocko, som sannolikt kommer att lämna Nordin Amrabat en annan start trots lidande hjärnskakning i det första spelet med Iran.

OPTA statistik Spanien vs Marocko

Spanien och Marocko har mött varandra bara två gånger innan-en två-legged kvalifikation play-off för VM 1962, med Spanien vinna 1-0 bort och 3-2 hemma.
Spanien har vunnit tre av sina fyra VM-matcher mot afrikanska motståndare (L1), scoring 11 mål och aldrig mindre än två per match.
Spanien vs Marocko-förhandsvisning. Marocko har redan eliminerats från 2018-VM; de har nu eliminerats i gruppspelet i fyra av sina fem VM-kampanjer, bara pågår i 1986 turneringen.
Marocko har förlorat fyra av sina senaste sex VM-matcher mot europeisk opposition (W1 D1), förlorar mot Portugal senast (1-0 i MD2).

VM 2018: Spanien vs Marocko-förhandsvisning, Live match


Spanien vs Marocko-förhandsvisning. Skulle de förlora denna match, blir det bara andra gången som Marocko har förlorat alla sina VM-gruppmatcher i en enda kampanj, som tidigare gjort det i 1994.
Spanien har avslutat toppen av sin grupp i tre av de senaste fyra VM-turneringar (före 2018), är det enda undantaget i denna körning i 2014 när de slutade trea.
Spanien har vunnit sin sista gruppspel i var och en av de senaste åtta VM-turneringar, en springa sträcker sig tillbaka till 1986. Spanien vs Marocko-förhandsvisning.
Marocko har sparken i mer skott än deras opposition i var och en av deras senaste sex världscup nederlag (v Portugal och Iran i 2018; Brasilien i 1998; Saudiarabien och Belgien 1994). Spanien vs Marocko-förhandsvisning.
Anfallaren Diego Costa har gjorde nio mål i sina sista nio internationella starter för Spanien.