VM 2018 Brasilien vs Mexiko: förhandsvisning och förutsägelser för VM 2018 omgången av 16 - Stockholm Alex

Latest

2018/06/28

VM 2018 Brasilien vs Mexiko: förhandsvisning och förutsägelser för VM 2018 omgången av 16

VM 2018 Brasilien vs Mexiko: förhandsvisning och förutsägelser för VM 2018 omgången av 16, Var: Cosmos Arena i Samara, Ryssland, När: måndag 2 juli klockan 10.00 et, Klocka: Fox eller Fox Sports 1 (TBA), Live Stream: Fox Sports gå.

Mexico utställningsmonter fantastisk form för de första två och en halv matcher i 2018 FIFA VM-gruppens scen. De öppnade turneringen med en 1-0 seger över Tyskland och gjorde sedan en 2-1 seger över Sydkorea. Men El Tri stängda pool spela på en låg ton genom att låta tre andra halvlek mål i en förlust för Sverige. 


VM 2018 Brasilien vs Mexiko: förhandsvisning och förutsägelser för VM 2018 omgången av 16


Nu måste de studsa tillbaka snabbt för en Round-of-16 kollidera med en av turneringens favoriter i Brasilien. Den Selecao kryssade genom gruppspel med segrar över Costa Rica och Serbien efter att ha börjat sitt försök att vinna en sjätte VM med oavgjort mot Schweiz.

Låt oss kolla in alla viktiga Detaljer för hög profil knockout-Stage Matchup. Det är följt av en match förhandsvisning och en förutsägelse för vilken trupp kommer att avancera till kvartsfinalen.

Amerikansk visnings information

Var: Cosmos Arena i Samara, Ryssland

När: måndag 2 juli klockan 10.00 et

Klocka: Fox eller Fox Sports 1 (TBA)

Live Stream: Fox Sports gå

Match Preview

Den största frågan Mexiko måste svara innan inför den dynamiska Brasilien attacken är vad som gick fel defensivt mot svenskarna. Efter att bara ett mål under de första 225 minuterna av evenemanget, tillbaka linjen och mittfältet plötsligt förlorat sin struktur sent i gruppfinalen.

Samtidigt ger upp tre mål på en halv skulle vara ett bekymmer oavsett de omgivande omständigheterna, det är en ännu mer angelägen fråga samtidigt få beredd att möta Neymar, Philippe Coutinho och co.

Squawka fotboll spotlighted framgången för Paris Saint-Germain man i grupp spela:

Även Neymar har blixtrade hans världsklass talang, han har också varit i fokus för fysisk lek från motståndare som sannolikt försöker testa honom i hans återkomst från en spräckt fot. I sin tur, mer konsekvent spel från dem runt honom på framsidan kommer sannolikt att behövas för att göra en djup springa.

VM 2018 Brasilien vs Mexiko: förhandsvisning och förutsägelser för VM 2018 omgången av 16


Ett alternativ är att ersätta Gabriel Jesus, som i stort sett var ineffektiv i de tre gruppmatcherna, med Roberto Firmino, som kommer från en stark kampanj med Liverpool. Han nettas 15 mål i 37 Premier League framträdanden och gjorde 10 mer i 13 Champions League matcher.

Under tiden fann Mexiko framgång genom en väl avrundad attack och ljud försvar innan den sena haveriet mot Sverige.

Javier  "Chicharito " Hernandez Garner de flesta av rubrikerna, men han har fått massor av stöd från lik av veteran Carlos Vela och Rising Star Hirving Lozano.

Keith Costigan av Fox Sports anser Mexiko har potential att orsaka Matchup problem för Brasilien:

De första 15 minuterna kommer att vara avgörande.

Brasilien, efter att ha analyserat mexikaner frågor sent i sitt nederlag för Sverige, är säker på att komma ut med en aggressiv tänkesätt försöker dra nytta av Blagult s Blueprint.

Om El Tri kan vädret den tidiga stormen, de har den talang och taktik för att driva Brasilien till randen. Det skulle inte vara en överraskning att se fixturen så småningom hamna i extra tid.

Som sagt, brasilianare är djupare, har mer avancerade talanger och fortfarande hålla den övergripande kanten som de står fyra segrar från en annan VM Trophy.

Prognos: Brasilien 2-1 Mexiko