Sanna Lundells förändring med Persbrandt – efter vändpunkten - Stockholm Alex

Latest

2020/06/30

Sanna Lundells förändring med Persbrandt – efter vändpunkten

Sanna Lundells förändring med Persbrandt – efter vändpunkten

Sanna Lundell och Mikael Persbrandt har levt ihop i 15 år och förhållandet har gått igenom tuffa prövningar – men i dag är relationen harmonisk och fri från konflikter.

”Vet fortfarande inte hur det går till. Bara att kärleken är en god, god kraft som vinner över allt”, skriver Sanna Lundell på Instagram.

Sanna Lundells förändring med Persbrandt – efter vändpunkten


Journalisten Sanna Lundell, 41, och skådespelaren Mikael Persbrandt, 56, semestrar på Gotland tillsammans med sina barn.

I sociala medier berättar Sanna Lundell att det är familjens elfte sommar på stenstranden på Gotland, och att vara tillbaka på platsen får henne att reflektera över hur mycket förändringar hon gått igenom.

”Har gråtit en hel del här. Varit djävulskt arg. Orolig. Men också sett mina pojkar bygga stenslott i solnedgången. Hört regnet smattra på taket och vågarna bryta mot land”, skriver Sanna Lundell på Instagram.

Bilden föreställer Mikael Persbrandt som tar ett dopp i havet, och Sanna Lundell konstaterar att deras relation har utvecklats och blivit mer harmonisk.

”Ätit jordgubbar i gryningen och blivit sams med den här. Nu är vi nästan alltid sams. Som ett sånt där gammalt par som jag tittade på förundrat och undrade hur det gick till. Vet fortfarande inte hur det går till. Bara att kärleken är en god, god kraft som vinner över allt”, skriver hon.

Vändpunkten i relationen

Mikael Persbrandt har ett förflutet med alkohol- och drogproblematik, något han berättat om i sin självbiografi ”Så som jag minns det”. 2015 gjorde skådespelaren en utredning som visade att han har bipolär diagnos. Sanna Lundell är författare och föreläsare i ämnet medberoende, och har tidigare sagt till Expressen:

LÄS MER: Dolph Lundgrens ex Jenny om förlovningen: "Ingen respekt"

LÄS MER: Camilla Läckberg om svåra tiden: ”Mår skitdåligt med mig själv”

LÄS MER: Interpol: Iran utfärdar häktningsorder på Trump - ber Interpol om hjälp

LÄS MER: JUST NU: Aktivister stoppade ett flygplan

LÄS MER: Lotta Engberg sågar Arvingarnas dejttips

– Jag lever tillsammans med en man som både haft en beroendeproblematik, är utredd och bipolär. Micke är som en freudiansk milkshake av båda mina föräldrar. Vi förstår varandra som bror och syster.

Sanna Lundells förändring med Persbrandt – efter vändpunkten


Paret har berättat att vändpunkten i relationen kom när Mikael Persbrandt fick veta om sin sjukdom och få hjälp med den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar